sábado, 30 de mayo de 2009

VALORACIÓ FINAL. CONSTRUINT CONEIXEMENT

En aquests moments hem arribat al final de l'assignatura i és hora de fer una reflexió final sobre els aprenentatges adquirits. En els primers moments d'estudi de l'assignatura partíem amb un grau de motivació bastant elevat ja que la temàtica sobre interculturalitat ens era bastant interessant a tots/es, però crec que la clau ha estat en la metodologia de treball. La riquesa dels mètodes emprats han permès que el grau de motivació i interès anés creixent a mida que passaven els dies. Aquesta ha estat una de les assignatures que més m'ha permès no tan sols profunditzar en el meu coneixement, sinó en el coneixement que anaven adquirint els meus companys/es. A través dels blogs hem creat multitud de finestres, gràcies a les quals hem pogut observar i enriquir-nos del treball realitzat a nivell grupal i també a nivell individual.
D'altra banda dir que les WQ han estat una gran descobriment per a mi. Fins al moment mai havia sentit parlar d'elles. Ara no tan sols les conec sinó que sóc capaç de poder dissenyar-ne una i aplicar-la amb qualsevol grup d'alumnes o professors/es amb els que pugui treballar en un futur.
Per concloure comentar que hem aconseguit entre tots/es demostrar la riquesa de coneixements que ens poden oferir tant els mètodes presencials com els virtuals; així com la rellevància que té que el coneixement es construeixi amb investigació, observació i esperit crític davant les realitats que ens ofereix la societat en la que vivim i convivim.

No hay comentarios: